Hallon

2017 planterade vi 300 st hallonplant med förhoppningen att många vill ha tillgång till självplock av ekologiska hallon.

2018 var det så dags för första skörd och det blev två fantastiska veckor med brådmogna bär i den ovanliga sommarvärmen.

2019 Vi planterar ytterligare 300 plant av samma sort, Glen Ample, då efterfrågan är stor. Vi skördade ännu mera än fjolåret och listan av intresserad självplockare var lång. Denna sommar var ju mera normal med sol/regn /värme så skörden blev mera utdragen, bären mognade i långsammare takt och vi behövde inte stressa lika för att rädda bären. De bär vi plockar själva säljer vi frysta vid REKOutlämningar i Delsbo och Hudiksvall, en försäljningskanal på Facebook. Kolla upp det! Passar det bättre så ring 0706 580787 och boka.

2020 Nu ligger vi i startgroparna för att skörda hallon (15/7) Om allt går bra så ser det ut att bli en fantastisk skörd, man vet ju aldrig med en väderberoende verksamhet. Ni kan redan nu smsa till 0706 580 787 ert mobilnummer och ordet HALLON så blir ni med på kölistan för självplock. Jag ringer då i turordning till Er på listan när det är dags att plocka. Passar inte dagen, erbjuder jag ett nytt tillfälle innan listan rullar vidare.

Färska Ekologiska hallon kommer att finnas till salu i vår Tillitsbutik OST & SÅPBODEN som finns i Huvudbyggnaden i Paradisdalen väl skyltad. Adress Hillsta 12.