Välkommen

Paradisdalen är belägen i Forsa, Hälsingland. Jag köpte denna fastighet 2015 av Hillsta Gård AB vilka förvaltar Stiftelsen Ystegårns inventarier i den gamla 4-byggda hälsingegården Ystegårn. Där bedrivs viss museieverksamhet samt uthyrning av lokaler till Restaurangverksamhet.

Vi på ”baksidan” har vår egen agenda med bla annat Forsa Gårdsmejeri som hyresgäst samt HälsingeSåpa. Paradisdalens Musteri och självplock av ekologiska hallon. 2020 har vi även öppnat en Tillitsbutik.  I Tillitsbutiken Hillsta kan man köpa Paradisdalen´s produkter och Hillstabackens ägg och lammkött finns till försäljning  samt HälsingeSåpa med möjlighet till återbruk av Er tomma förpackning vid en pumpstation med Såpa i lösvikt. Vi säljer även inköpta produkter som ostkaka, honung ved mm.

Följ skyltar från väg 84 vid viadukten i Näsviken mot Hälsingegård Ystegårn, vi finns på andra sidan av den gamla gården sett från grusvägen. Träskylt Paradisdalen och Tillitsbutik Hillsta finns nere vid vägen, sväng upp till höger om man kommer från viadukten.